Geldhoroscoop: Er is een verrassing naar je onderweg, Tweelingen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 26 november tot zaterdag 03 december 2022

♈ RAM

Op het gebied van werk is er iets nieuws op handen waar jij deel vanuit gaat maken. De kans is groot dat jij straks een en ander kunt uitvoeren, maar het is ook goed mogelijk dat je gevraagd wordt om mee te denken over eventuele nieuwe werkmethoden. Wil je iets voor jezelf beginnen, is dit een goed moment om potentiële sponsors te benaderen. Met betrekking tot je bankrekening heb je helaas nog niet alles op orde, dus hier kun je beter nog even aandacht aan besteden.

♉ STIER

Op je werk is niet iedereen het met je eens. Vervelend maar niet onoverkomelijk. Blijf rustig en probeer het op een later tijdstip nog eens. Loop je ook dan weer tegen weerstand aan, laat het dan voor wat het is. Eigenlijk heb je andermans goedkeuring helemaal niet nodig. Op financieel gebied is dit een goede week om een nieuw project te starten. Of het nu om een nieuw spaardoel gaat, een belangrijke aankoop of om een investering, je doet er goed aan.

♊ TWEELINGEN

Terwijl je bezig bent met de klussen van vandaag, ben je in gedachten al bezig met het werk voor morgen. Maak je niet druk, Tweelingen. In vierentwintig uur kan er zoveel gebeuren dat de volgende dag er soms heel anders uitziet dan je vandaag denkt. Qua financiën is er een leuke verrassing naar je onderweg in de vorm van goed nieuws, een leuke bijverdienste, een gift of onverwachte teruggave. Je wordt er in elk geval beter van.

♋ KREEFT

Op het werk moet je best veel doen in je eentje waardoor het allemaal wat meer tijd in beslag neemt dan je leidinggevende of werkgever zou willen. Dit ligt niet aan jou, maar aan de planning en/of werkverdeling. Geef het gerust aan als het je echt boven je hoofd groeit en vraag desnoods om assistentie. Op het financiële vlak sta je voor een dilemma waarbij je heel streng tegen jezelf moet zijn. Het ene is nodig, het andere maakt jou zelf heel blij.

♌ LEEUW

Op je werk kunnen vooral van mensen van een andere generatie nu dingen aandragen waar je zelf nooit aan had gedacht maar die helemaal zo gek nog niet zijn. Qua financiën speelt eerlijkheid deze week een belangrijke rol. Durf nee te zeggen wanneer iemand je om een lening vraagt die je niet uitkomt of tegen een goed doel waar je zelf niet achter staat. Luister naar je geweten als je geld vindt of een bedrag ontvangt waar je eigenlijk geen recht op hebt.

♍ MAAGD

Op je werk heb je moeite met je concentratie. Mogelijk dwalen je gedachten af naar persoonlijke zaken die je bezighouden of ben je misschien wat vermoeid. Een combinatie van beide is ook goed mogelijk. Doe wat je kunt en maak het je even zo eenvoudig mogelijk. Financieel gaat het echt even minder momenteel. Lastig want juist nu zou je wel wat meer financiële armslag kunnen gebruiken. Alleen minder uitgeven gaat de lading niet dekken, je hebt vooral meer inkomsten nodig.

♎ WEEGSCHAAL

Je zelfdiscipline is even ver te zoeken waardoor je alles tegelijk doet en ook alles maar een beetje. Op deze manier komt er niets helemaal af en worden de dingen ook niet zorgvuldig gedaan. Richt je aandacht op één ding tegelijk in plaats van deze te verdelen over tig projecten. Je financiën zijn nu vooral gebaat bij een gedegen administratie en een overzichtelijke planning. Werk je agenda bij, verstuur de mails die allang verstuurd hadden moeten zijn en pak de telefoon om de nodige (betaal)afspraken te maken.

♏ SCHORPIOEN

Een oud collega of een voormalige werkgever benadert je met het verzoek om terug te komen of op een andere manier met elkaar te gaan samenwerken. Hoewel je hier best oren naar hebt valt het je lastig om een beslissing te nemen. Weeg alle voors en tegens (ook op de lange termijn) tegen elkaar af en het wordt vanzelf duidelijk. Financieel ga je erop vooruit als je je nu verdiept in nieuwe materie. Om mettertijd meer te kunnen verdienen is het belangrijk om nu alvast nieuwe dingen te leren.

♐ BOOGSCHUTTER

Er zijn een aantal dingen gaande op je werk waar je niet blij van wordt. Als dit nog maar pas speelt kun je het best nog even aankijken, maar als het om een langer durend probleem gaat of om een telkens terugkerend probleem is het geen verkeerd idee om toch eens verderop te gaan kijken. Op financieel gebied lijkt een project waar je in wilt investeren een goed idee, maar helaas is niet alles wat het lijkt. Wat er nu positief voor je uitziet kan over enkele jaren zomaar heel anders uitpakken.

♑ STEENBOK

Op je werk wordt een ruzie bijgelegd waardoor er toch wel een last van je schouders valt. Na een goed gesprek besluiten beide partijen om dit voor eens en altijd achter jullie te laten. Qua financiën doen zich meerdere kansen voor om je (spaar)geld op de juiste manier te benutten of te investeren. Opvallend is dat je hier niet eens zozeer naar op zoek was, maar dat het als vanzelf op je pad komt. Reden te meer om je goed te laten informeren en geen overhaaste beslissingen te nemen.

♒ WATERMAN

Een bepaalde klus waarvan anderen en/of jijzelf denken dat deze te hoog gegrepen is, klaar je beter dan verwacht; een flinke boost voor je zelfvertrouwen. Verder ben je deze week zeer opmerkzaam, je filtert met het grootse gemak overal de foutjes uit. Met het oog op je financiën kun je nu best even de hand op de knip houden. Qua geld uitgeven ben je nu iets te gemakzuchtig om verantwoorde beslissingen te nemen.

♓ VISSEN

Een collega werkt je op de zenuwen en hoewel je hem of haar liever ontwijkt, is het beter om de confrontatie aan te gaan en de dingen in alle rust uit te praten. Kies hiervoor een geschikt moment, bijvoorbeeld in de pauze of na werktijd. Qua financiën zit er een grote uitgave aan te komen aangezien je hulp nodig hebt van een professional. Ga voor iemand die niet alleen kundig is, maar ook goede garantie biedt en laat dit vooral zwart op wit zetten.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!