Geldhoroscoop: Een verhoging van je inkomsten, weegschaal


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Dit is het moment om even flink rustig aan te doen. Doe geen onnodige uitgaven en laat plannen om ergens in te investeren voorlopig voor wat ze zijn. Zelfs de rekeningen die gewoon betaald moeten worden deze maand, dienen heel even op on hold gezet te worden omdat je anders in de knoei komt met het boodschappenbudget. Het feit dat bepaalde betalingen waar je op zit te wachten aan de late kant zijn helpt ook al niet.

♉ STIER

Als je voor jezelf werkt zal je merken dat er mooie nieuwe kansen op je pad komen. Interessante nieuwe klanten of opdrachtgevers nemen contact met je op en nieuwe deuren openen zich. Werk je in loondienst dan is de kans groot dat je salaris er zeer binnenkort op vooruitgaat of dat je promotie krijgt. Of allebei! Ben je nog op zoek naar een baan? Waar wacht je nog op? Stuur direct zoveel mogelijk sollicitaties de deur uit. Dit is jouw happy week!

♊ TWEELINGEN

Zolang je overzicht houdt in je inkomsten en uitgaven en geen onverantwoorde dingen doet, kun je ervan uitgaan dat je financiën stabiel blijven. Als je toch graag iets met je (spaar)geld wilt doen is onroerend goed op dit moment de beste keuze om een investering in te doen. Heb je hier zelf nog niet veel kaas van gegeten laat je dan vooral goed voorlichten door iemand die dit wel heeft. Wellicht is er meer mogelijk dan je denkt.

♋ KREEFT

Gedoe met bepaalde collega’s ontneemt je het werkplezier. Het beste wat je kunt doen is vrede sluiten. Zelfs als je vindt dat jij in je recht staat en de anderen het initiatief dienen te nemen, is het alsnog een goed idee om zelf de eerste stap te zetten. Wat kan jou het schelen, je hoeft niet met ze op vakantie, het belangrijkste is dat je weer vrolijk naar je werk kunt. Qua financiën kun je nu beter openstaande rekeningen betalen dan (weer) nieuwe creëren.

♌ LEEUW

Ben je nog even aan het jobhoppen of zit je in een tussenfase, dan is dit wel het moment om eens goed te bekijken wat je talenten zijn en hoe je deze professioneel kunt inzetten. Heb je een familielid die in dezelfde branche zit, kun je nu veel van hem of haar leren. Aarzel ook niet om wat geld te investeren in een cursus, opleiding of bedrijfspand(je). Natuurlijk moet je klein beginnen, maar je krijgt niets voor niets.

♍ MAAGD

Als je contacten hebt in het buitenland, kun je nu via hen leuk extra geld verdienen middels import en export. Maak je op je werk niet druk om anderen die in jouw ogen niet hard genoeg werken. Dat zij de kantjes eraf lopen wil natuurlijk niet zeggen dat jij dit, uit nijd, ook moet doen. En het wil al helemaal niet zeggen dat jij hun luiheid moet compenseren door twee keer zo hard je best te doen.

♎ WEEGSCHAAL

Ga niet voor korte termijn winst, maar voor lange termijn succes. Durf in te zetten op projecten die tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen. Op je werk doen zich verschillende kansen voor en bestaat de mogelijkheid dat je een belangrijke keuze zult moeten maken. Hierbij kunnen familieleden je adviseren of inspireren. Financieel sta je er ook goed voor, er is meer stabiliteit te verwachten en mogelijk zelfs een verhoging van je inkomsten.

♏ SCHORPIOEN

Hard werken loont. Je financiën gaan erop vooruit, maar dit is vooral het gevolg van je harde werken. Je bent de afgelopen tijd zeer bewust bezig geweest met je carrière en hebt hier veel tijd, geld of energie ingestoken. Maar blijf alert en maak niet te makkelijk keuzes. Waak ook voor golddiggers. Sommige mensen in je omgeving hebben in de gaten dat het goed met je gaat en proberen hier op uitgekookte wijze een graantje van mee te pikken.

♐ BOOGSCHUTTER

Je werkt je een slag in de rondte en het resultaat blijft dan ook niet uit. De aanbiedingen, opdrachten en het geld stromen binnen. Je kunt met recht trots zijn op jezelf, maar pas op dat je niet naast je schoenen gaat lopen. Juist de succesvolle mensen die gewoon blijven, worden sympathiek gevonden en behouden op die manier hun gunfactor. Uiteraard kan het geen kwaad om een mooie nieuwe garderobe voor jezelf aan te schaffen. Shop till you drop!

♑ STEENBOK

De werkdruk neemt toe terwijl je financiën hetzelfde blijven. Misschien heb je geluk en krijg je deze week goed nieuws in verband met de belasting of een verzekeringskwestie, maar dit zal vooral gaan om een eenmalige uitbetaling. Probeer na werktijd wat meer aan lichaamsbeweging te doen om je hoofd leeg te maken. Grote kans dat je het de eerste keer niks vindt, maar je het na een week al niet meer kunt missen.

♒ WATERMAN

Je krijgt het steeds minder druk, waardoor het je steeds beter lukt om je aan je planning te houden en al het werk af te krijgen. Blijf echter wel gefocust want hoe lager de werkdruk, hoe minder alert je bent. Wel bestaat de kans dat iemand in de familie je hulp nodig heeft en je hierdoor na werktijd minder tijd voor jezelf hebt. Om toch aan je rust te komen is het belangrijk dat je voldoende uren slaapt.

♓ VISSEN

Sparen is momenteel niet echt je hobby. Je vindt dat je hard werkt voor je geld en dat je er dus ook van mag genieten. Natuurlijk is dat zo, maar je kunt ook een deel spenderen en een deel wegzetten. Het is niet altijd of-of. Over hard werken gesproken, krijg je wel voldoende betaald voor wat je allemaal doet? Het kan geen kwaad om je uren nog eens na te kijken en deze te vergelijken met wat er wel of niet tot jouw takenpakket behoort.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!