Geldhoroscoop: Een financiële waarschuwing voor Vissen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 24 september tot zaterdag 01 oktober 2022

♈ RAM

Op financieel gebied ben je te gemakzuchtig en doe je weinig moeite om meer geld te verdienen en/of te besparen. Misschien ben je van mening dat dit nog niet echt nodig is, maar binnen nu en enkele weken zal je daar vast en zeker anders over denken. Qua werk heb je een ontzettend goed idee, maar zie je hiervan voorlopig nog geen resultaat. Wel is dit een goed moment om een beslissing te nemen in een zaak die je al een poosje voor je had uitgeschoven.

♉ STIER

De beste manier om geld te verdienen is door het niet uit te geven. Gelukkig gaat dit je heel goed af en kost het je ook geen enkele moeite om zuinig boodschappen te doen. Bijkomend voordeel is dat je de goedkopere producten soms nog lekkerder vindt dan de duurdere varianten. Op je werk doe je hard je best om het er naar je zin te hebben. Betekent dit misschien dat je de energie die jou dit kost beter zou kunnen steken in het schrijven van sollicitaties?

♊ TWEELINGEN

Wees op je werk streng maar rechtvaardig. Ben je dit niet en wil je vooral sympathiek geworden worden, dan verliezen anderen stukje bij beetje het respect en zullen ze steeds vaker over je heen proberen te walsen. Op financieel gebied ga je lekker! Budgetteren gaat je prima af en ook sparen kost je weinig moeite. Vrienden hebben bewondering voor de manier waarop je met geld omgaat en vragen je om adviezen en tips.

♋ KREEFT

Op je werk ben je moe en loop je wellicht zelfs achter op schema. Laat je desondanks niet opjagen. Juist nu is het belangrijk om niet op je tenen te moeten lopen. Een gesprek met je leidinggevende kan helpen. Ook op het financiële vlak heb je wat meer tijd nodig om orde op zaken te stellen. Vraag indien nodig uitstel van betaling aan of tref een nette regeling. Niets doen en het op zijn beloop laten is zeker geen optie.

♌ LEEUW

Dankzij je rijke fantasie lukt het je prima om jezelf te vermaken zonder dat het al te veel geld kost. Sterker nog, zelfs met gesloten beurs weet je nog iets leuks te creëren om jezelf te entertainen. Op het gebied van werk realiseer je je niet dat je toe bent aan iets nieuws tot je iets in je omgeving ziet of iemand spreekt waardoor je enorm geïnspireerd raakt en je je naar aanleiding hiervan meer in een bepaalde materie verdiept.

♍ MAAGD

Om te voorkomen dat je vergeet aan wie of van wie je iets geleend hebt, is het verstandig om alles even netjes zwart op wit te zetten. Ook als bepaalde bedragen in termijnen worden terugbetaald is het belangrijk om dit goed bij te houden zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Regel alles ook het liefst via de bank zodat alles te allen tijde terug te vinden is. Op je werk ben je wat afgeleid omdat je je zorgen maakt om persoonlijke aangelegenheden. Probeer je niet druk te maken om dingen die misschien nooit gaan gebeuren.

♎ WEEGSCHAAL

Geld speelt momenteel zo’n grote rol in je leven dat je het maar moeilijk los kunt zien van liefde, vriendschappen en andere zaken die eigenlijk niet in verband gebracht zouden moeten worden met euro’s. Qua werk denk je erover om met iemand te gaan samenwerken. Hierbij is een goede communicatie natuurlijk altijd belangrijk, maar op dit moment zelfs nog een beetje meer. Zorg dat jullie exact weten wat je van elkaar kunt verwachten. En vooral ook: wat níet!

♏ SCHORPIOEN

Onvoorziene kosten, een verkeerde gok, een ongezellige afrekening, wat de oorzaak ook is, schaam je er niet voor. Natuurlijk hoef je het niet van de daken te schreeuwen, maar bedenk je wel dat iedereen dit zou kunnen gebeuren. Belangrijk is om het zo snel mogelijk recht te trekken en op te lossen. Op je werk is er flink wat heibel gaande tussen enkele collega’s. Door goed te luisteren en begrip te tonen voor beide partijen kun jij hierbij een bemiddelende rol spelen.

♐ BOOGSCHUTTER

Leuke dingen hoeven echt niet veel geld te kosten, zeker als je de gezelligheid of ontspanning buiten de deur in de vrije natuur zoekt. De polder, het strand, de duinen, het bos of andere  natuurgebieden vormen een prachtig decor waar enorm veel te zien is. Neem iets lekkers mee voor onderweg en je hebt zomaar een heerlijke dag. Laat je op je werk niet voor andermans karretje spannen. Je hebt al genoeg aan je eigen taken en zo niet, is andermans werk alsnog niet jouw verantwoordelijkheid.

♑ STEENBOK

Je hebt je financiën op orde, dus maak je nu vooral geen zorgen om wat er misschien nog komen gaat. Nu is alles onder controle en je kunt er zelf heel veel aan doen om het ook zo te houden. Met het oog op je carrière is dit een perfect moment om te netwerken of jezelf tijdens vergaderingen of andere bijeenkomsten van je beste kant te laten zien. Het fijne is dat je hiervoor geen rol hoeft te spelen, je leuke zelf maakt meer dan genoeg indruk om interessante nieuwe deuren te openen.

♒ WATERMAN

Je hebt de laatste tijd iets te veel geld uitgegeven waardoor je nu op de blaren moet zitten. En dus ook op zwart zaad. Heel snel dus de hand weer op de knip en met zo weinig mogelijk rond zien te komen. Op het werk zijn een aantal dingen verouderd en hard aan modernisering of automatisering toe. Als je er niet om vraagt zal er niets gebeuren. Ga met je collega’s om de tafel zitten en stel een brief op voor je werkgever met jullie wensen en een uitvoerige onderbouwing.

♓ VISSEN

Het is echt van groot belang dat je vandaag nog bepaalde abonnementen en lidmaatschappen stop zet. Misschien zelfs ook die waar je regelmatig gebruik van maakt. Alle kleine bedragen die je per maand kwijt bent vormen samen toch een hele tas boodschappen. Hoewel men op je werk zeer tevreden over je is, wordt het tijd dat ze je niet als vanzelfsprekend gaan beschouwen. Tijd om eens flink opslag te vragen of je open te stellen voor een nieuwe uitdaging elders.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!