Geldhoroscoop: Een fantastische week op werkgebied, Maagd


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 12 november tot zaterdag 19 november 2022

♈ RAM

Hoewel het je aardig lukt om rond te komen, houd je te weinig rekening met onverwachte kosten. Geld dat overblijft maak je op in plaats van dat je het wegzet voor moeilijkere momenten, niet handig. Op je werk ben je snel afgeleid en doe je gemiddeld langer over je werkzaamheden. Over de resultaten die je behaalt ben je minder tevreden dan anders. Wees niet te streng voor jezelf, iedereen heeft wel eens mindere periode.

♉ STIER

Je bent vastbesloten bepaalde klussen af te krijgen en zet je dan ook in voor de volle honderd procent. Wel is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Je kunt nog zo geconcentreerd aan de gang gaan, als het je aan bepaalde kennis ontbreekt kom je alsnog niet ver. Richt je qua financiën vooral op jouw eigen situatie. Het maakt niet uit hoe anderen het wel of niet doen, als jij je zaken maar netjes voor elkaar hebt.

♊ TWEELINGEN

Op je werk heb je de neiging iets te veel de clown uit te hangen. Een grapje op zijn tijd moet kunnen, maar zorg ervoor dat je hier niet in doorslaat of in je enthousiasme dingen doet waar je achteraf zelfs door in de problemen kunt komen. Qua financiën is dit een goede week om samen met iemand anders iets te ondernemen of je door iemand te laten adviseren op dit gebied. Nieuwe plannen kunnen werkelijk succesvol zijn.

♋ KREEFT

Op het gebied van werk krijg je steun of hulp van iemand van wie je dit niet had verwacht. Werk je voor jezelf dan breid je klantenkring door je fijne uitstraling en goede reputatie zich gestaag uit. Nieuwe ideeën zijn het waard om uitgevoerd te worden. Op het financiële vlak is het geen goed moment om ergens in te investeren of andere grote aankopen te doen. Hoewel iemand in je omgeving je aanmoedigt dit wel te doen is het geen verstandige keuze.

♌ LEEUW

Het werk begint je aardig boven het hoofd te groeien, maar toch blijf je ‘ja’ zeggen tegen nieuwe opdrachten. Het houdt een keer op Leeuw, ook jij hebt je grenzen En die grens komt deze week aardig dichtbij. Binnen je familie of vriendenkring zit iemand minder goed bij kas waardoor jij de behoefte krijgt hem of haar iets extra’s te geven. De goede daad die je hiermee verricht zal niet worden vergeten. De ander is je zeer dankbaar en zal later iets voor je terug willen doen.

♍ MAAGD

Op werkgebied ga je een fantastische week tegemoet. Wat het ook is dat je wilt bereiken, het gaat je lukken. Behalve dat je je mening goed kunt onderbouwen beschik je ook over een flinke gun-factor; het woord ‘nee’ is zeldzaam momenteel.  Qua financiën komen er meerdere mogelijkheden op je pad om meer te verdienen of meer uit je (spaar)geld te halen. Meerdere opties kunnen werken maar één blijkt toch de beste keuze, aan jou de taak om alles goed tegen elkaar af te wegen.

♎ WEEGSCHAAL

Op je werk is iemand het niet met je eens. Het is beter om de ander niet direct te overtuigen van je gelijk, de kans is namelijk groot dat hij of zij het bij het rechte eind heeft. Voor alle zekerheid kun je beter eerst even googelen. Je bent in een gulle bui, vooral voor jezelf. Gewoon omdat je het verdient. Gun jezelf gerust iets extra’s zonder direct alles te spenden. ‘Wie dan leeft wie dan zorgt’, luidt het gezegde, met de nadruk op ‘zorgt’. Moeilijkere tijden zijn op handen.

♏ SCHORPIOEN

Qua werk ben je toe aan nieuwe uitdagingen. Een nieuwe functie met meer verantwoordelijkheid zou een goede optie zijn maar ook een baan in een heel andere branche behoort tot de mogelijkheden. Of… misschien toch iets voor jezelf beginnen? Op het financiële vlak heb je jezelf een aantal nieuwe doelen gesteld waarvan de kans groot is dat je die je gaat halen als je zo doorgaat als je nu doet. Weinig uitgeven, veel sparen. Top.

♐ BOOGSCHUTTER

Het is rennen en vliegen deze week, maar als je alles goed plant en je niet laat afleiden krijg je alles toch nog op tijd af. Waar het soms maar af en toe zo’n gekkenhuis is, is het deze week elke dag bal. Blijf vooral goed eten en slapen, dan houd je het prima vol. Op financieel gebied dien je nu niet al te goedgelovig te zijn. Laat je geen zand in de ogen strooien en geloof niet in gouden bergen.

♑ STEENBOK

Alles en iedereen gaat snel. Soms zelfs te snel. Laat je vooral niet gek maken of opjagen. Alles wat je gehaast doet gaat nu juist langzamer omdat je hierbij eerder steken laat vallen die je vervolgens moet corrigeren. Goed, misschien red je het niet binnen de tijd en moet je wat overwerken, maar dan is tenminste wel alles goed gedaan.  Een kans op financieel gebied is het waard om aan te grijpen. Ga niet over één nacht ijs, maar durf er wel voor open te staan.

♒ WATERMAN

Trek niet te veel verantwoordelijkheden naar je toe en al helemaal niet als je er niet voor wordt betaald. Jezelf van je beste kant laten zien is iets anders dan jezelf voor andermans karretje laten spannen. Op financieel gebied ben je nu behoorlijk fanatiek in het bereiken van je doelen. Waak ervoor dat je hierin niet overdrijft. Werken voor je geld is prima, maar jezelf overwerken of zelfs een burn-out riskeren is verre van verstandig.

♓ VISSEN

Iemand die je hoog hebt zitten qua werk richt zich deze week tot jou voor advies. Je kunt dit opvatten als een heel mooi compliment. Kennelijk heb jij jezelf in korte tijd enorm opgewerkt. Op financieel gebied is het nu vooral belangrijk dat je voor jezelf duidelijk maakt wat je precies wilt bereiken. Het is zonde om ergens veel moeite voor te doen terwijl dit achteraf misschien niet blijkt te zijn wat je echt wilt.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!