Geldhoroscoop: Durf van werk te veranderen, Schorpioen.


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 5 november tot zaterdag 12 november 2022

♈ RAM

Op je werk komt er van alles tegelijk op je af. Net als je denkt dat je ergens klaar mee bent, krijg je alweer iets nieuws toegeschoven. Goed, je houdt best van wat actie en een uitdaging ga je ook zeker niet uit de weg, maar dit is toch wel iets te veel van het goede. Qua financiën doet zich een kans voor waar je twijfels over hebt, maar waar je mogelijk later spijt van krijgt als je deze niet met beide handen aanpakt. Zeg niet te snel ja, maar ook niet te snel nee.

♉ STIER

Op het werk is het belangrijk om voor jezelf op te komen. Mogelijk word je vals beschuldigd of is er sprake van een misverstand wat in jouw nadeel uitpakt. Blijf kalm en leg de ander rustig uit wat er werkelijk aan de hand is. Vergeet er vooral niet bij te vermelden dat je het allerminst waardeert dat je op deze manier wordt behandeld. Op het financiële vlak zijn er meerdere zaken die geregeld moeten worden. Het liefst werk je alles in één keer weg, maar dit is helaas niet mogelijk. Neem je tijd en heb geduld.

♊ TWEELINGEN

Iemand op de werkvloer heeft je hulp of advies nodig. Hoewel je het nogal druk hebt met je eigen werkzaamheden vleit het je toch dat iemand jou als ervaren kracht ziet en graag iets van je wil leren. Op het financiële vlak ben je nu geneigd meer uit te geven dan je budget toelaat, waardoor je banksaldo in sneltreinvaart daalt. Probeer je aankopen wat meer te verspreiden over een langere periode. Niet alles hoeft ineens, toch?

♋ KREEFT

Wat je ook zegt op je werk, alles lijkt verkeerd over te komen. Zelfs een welgemeend compliment wordt nu verkeerd opgevat. Dit is echt zo’n week waarin je jezelf het beste zoveel mogelijk kunt afzonderen van de rest en je eigen ding te doen. Ook na werktijd heb je wat tijd voor jezelf nodig om het een en ander voor jezelf op een rijtje te zetten. Vooral op financieel gebied. Je wilt van alles, maar er moet ook nog heel veel betaald worden. Alles op z’n tijd Kreeft.

♌ LEEUW

Op je werk slaat af en toe de verveling toe waardoor je jezelf begint af te vragen of je hier wel op de juiste plek zit. Je betrapt jezelf er zelfs al op dat je hier en daar vacatures aan het checken bent. Volg je hart en doe wat jou op dit moment het beste lijkt. Rondkijken kan sowieso geen kwaad, al is het alleen maar om bepaalde functies met elkaar te vergelijken. Op financieel gebied weet je jezelf prima in de hand te houden, je gedraagt je zeer verantwoordelijk.

♍ MAAGD

Net als je denkt dat je op je werk bepaalde problemen hebt opgelost, gebeurt er iets waardoor je weer helemaal terug bij af bent. Je zit weer in precies hetzelfde schuitje als voorheen. Getverderrie. Zó geen zin in. Blijf vooral kalm. Je hebt het eerder gefikst en dit lukt je nu weer. Qua financiën heb je een nieuw idee dat daadwerkelijk goed voor je kan uitpakken. Als je niet te veel risico loopt en er weinig te verliezen valt, is dit zeker het proberen waard.

♎ WEEGSCHAAL

Als je iets van je werkgever gedaan wilt krijgen, is dit het moment om een gesprek aan te vragen en hem of haar je vragen voor te leggen. Werk je voor jezelf, dan is dit de perfecte week om een opdrachtgever te benaderen voor wie je al een poosje wilde werken. Nog op zoek naar een baan? Stuur een open sollicitatie naar het bedrijf van je eigen keuze. Op financieel gebied wordt er een beroep gedaan op je creativiteit. Op een leuke manier besparen en bezuinigen; het kan!

♏ SCHORPIOEN

Je weet wat je hebt en je weet niet wat je krijgt. Dit is voor jou een hele poos een reden geweest om qua werk vooral te blijven zitten waar je zit. Maar wat als dat wat je krijgt toch beter blijkt dan wat je nu hebt? Daar kom je pas achter als je het probeert. Op financieel gebied staat je een serieuze tegenvaller te wachten. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Er valt altijd een regeling te treffen en wie weet vind je op korte termijn wel een baan die meer betaalt.

♐ BOOGSCHUTTER

Hoewel je het liefst je eigen beslissingen neemt, is het deze week juist belangrijk om met je collega’s en/of leidinggevende te overleggen. Probeer niet al te zeer te laten merken hoe vervelend je dit vindt en sta open voor andermans mening. Grote kans dat het je alsnog inspireert of op andere gedachten brengt. Qua financiën probeert iemand geld van je los te krijgen met een zielig verhaal of door je hielen te likken. Laat je vooral niet overdonderen, deze persoon heeft alleen maar zelfzuchtige bedoelingen.

♑ STEENBOK

Op je werk kun je een prachtig en welverdiend compliment in ontvangst nemen. Wees niet al te bescheiden. Zeg gewoon ‘dank je wel’ zonder direct alles weg te wuiven, je kunt best trots op jezelf zijn zonder meteen naast je schoenen te gaan lopen. Op het financiële vlak laat het resultaat dat je voor ogen had helaas nog even op zich wachten. Mogelijk heeft het te maken met een investering of een ander lange termijn project. Laat je niet gek maken door andermans doemdenkerij. Wat niet is kan nog komen.

♒ WATERMAN

Op je werk gaan je nekharen recht overeind staan als een collega onrechtvaardig wordt behandeld. Zonder erover na te denken spring je voor hem of haar in de bres. Onredelijkheid is iets waar je heel slecht tegen kunt. Het mooie is dat men door jouw optreden inziet wat er anders had gemoeten. Op het financiële vlak twijfel je over wat je nu het beste met je (spaar)geld kunt doen. Op dit moment is de beste optie: vasthouden.

♓ VISSEN

Spreken is zilver, zwijgen is goud. Een mooi gezegde al gaat dit niet altijd op. Deze week bijvoorbeeld. Je kunt nu op het werk beter je hart luchten dan alles blijven opkroppen. Mogelijk loop je met iets rond waarvan je denkt dat je het beter voor jezelf kunt houden, maar blijkt het tegendeel waar. Qua financiën is dit een goed moment om een extra baan te zoeken of langs andere wegen wat extra geld te verdienen. Al is het alleen maar voor wat meer financiële armslag of om wat meer te kunnen sparen.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!