Geldhoroscoop: Doe jezelf niet tekort Boogschutter


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

Dit is een goede week om geld te verdienen met je communicatieve talenten. Je blinkt momenteel uit in alles wat te maken heeft met spreken en schrijven, zowel verbaal als digitaal. Werk je voor jezelf, is het belangrijk om weer eens aandacht te besteden aan je website of om jezelf meer te laten zien op social media. Ook via advertenties of affiliatie marketing kun je een leuk extra centje verdienen, het loont echt de moeite om je hier in te verdiepen.

♉ STIER

Je financiën hebben momenteel niet je eerste prioriteit. Dit kan betekenen dat het allemaal zijn gangetje gaat en je niet direct de behoefte hebt om meer geld te verdienen. Ook kan het zijn dat je gewoon even geen zin hebt om jezelf te promoten. Helemaal prima, maar stilstand is achteruitgang. Besteed je tijd aan het maken van nieuwe plannen en het leren van nieuwe dingen. Je neemt nu snel informatie op, dus zonde om hier niet je voordeel mee te doen.

♊ TWEELINGEN

Je hecht deze week veel waarde aan hoe je op anderen overkomt. Het dragen van stijlvolle kleding of het rijden van een chique auto behoren allemaal tot de mogelijkheden. Op zich geen probleem, je ontvangt wat je uitstraalt, maar waak er wel voor dat je boven je stand gaat leven. Gelukkig komt er uit diverse hoeken leuk extra werk naar je toe, waarmee je ook echt extra geld kunt verdienen.

♋ KREEFT

Financieel sta je er goed voor. Je kunt netjes rondkomen, er hangengeen onverwachte kosten boven je hoofd en financiële meevallers zijn naar je onderweg. Ben je nog op zoek naar werk, kunnen vrienden je misschien net het laatste zetje naar een nieuwe baan geven. Mogelijk komt er bij het bedrijf waar je vriendin werkt een vacature vrij of weet een vriend toevallig bij welke bedrijven er nog mensen worden gezocht. Durf te vragen!

♌ LEEUW

Ondanks dat je jezelf iets extra’s gunt kom je hier niet door in de problemen. Kleding en accessoires hebben nu je interesse en eerlijk is eerlijk, je hebt smaak! Kleren maken nog altijd de man of vrouw en dit merk je gelijk; nieuwe kansen komen op je pad. Dat het je niet alleen om uiterlijk vertoon gaat blijkt wel uit je liefdadige instelling. Je geeft graag iets aan mensen die het financieel minder goed hebben dan jij.

♍ MAAGD

Vrienden of familie met een eigen bedrijf, of misschien wel je eigen werkgever, doen je een serieus voorstel of een aantrekkelijk aanbod. Zelfs al lijkt het te mooi om waar te zijn, je hebt dit te danken aan je eigen inzet en loyaliteit. Ook langs de digitale weg kun je nu extra geld verdienen. Je hebt ideeën genoeg, maar helaas ontbrak het tot nu toe aan tijd om een en ander uit te werken. Misschien toch eens ruimte creëren om het serieuzer aan te pakken?

♎ WEEGSCHAAL

Als je hogerop wilt komen in je werk, is dit het moment om hier serieus aandacht aan te besteden en daadwerkelijk stappen te ondernemen. Vraag een gesprek aan met je werkgever om te informeren of er binnenkort een passende vacature vrij komt of gooi er elders een open sollicitatie uit. Naast kennis en ervaring beschik je nu ook over de juiste gunfactor, dus doe hier je voordeel mee. Financieel heb je er wel eens beter voor gestaan, maar gelukkig zijn er ook weer geen al te grote problemen te verwachten.

♏ SCHORPIOEN

Je carrière zit nog steeds in de lift en ook je leidinggevende en/of werkgever is je goed gezind. Heb je een idee met betrekking tot je huidige werkzaamheden of iets dat het hele bedrijf ten goede kan komen, aarzel dan niet om dit te delen met iemand die er ook daadwerkelijk iets mee kan. Uiteraard is het verstandig om ervoor te zorgen dat hij of zij naderhand niet met jouw veren kan gaan pronken. Een verkeers- of parkeerboete kun je voorkomen door op tijd bezwaar in te dienen.

♐ BOOGSCHUTTER

Hoewel je qua werk flink aan de weg timmert, blijven je financiën helaas een beetje achter. Wellicht mankeert er niets aan je inkomen, maar heb je nog een lening in te lossen of doen zich andere onverwachte kosten of grote uitgaven voor. Werk je voor jezelf, check dan nog even of je tarieven niet aan de lage kant zijn in vergelijking met de concurrentie. Natuurlijk wil je niet duurder uit de bus komen, maar jezelf tekort doen is ook weer niet de bedoeling.

♑ STEENBOK

Op je werk word je geplaagd door uitstel en vertraging waardoor je langer over je taken doet dan je gewend bent en mogelijk zelfs het een en ander in je eigen tijd moet afmaken of inhalen. Hierdoor gaat je uurloon er in verhouding op achteruit, wat uiteraard niet gewenst is en al helemaal niet motiverend. Ander extra werk of een leuke klus waarmee je iets kunt bijverdienen zit er even niet in. Helaas, het is wat het is.

♒ WATERMAN

Wees voorzichtig met geld uitgeven. Hoe winstgevend of voordelig iets ook lijkt, de kans dat het uiteindelijk heel anders uitpakt dan je hoopt is momenteel groot. Denk dus twee keer na voor je je pinpas of creditcard trekt of nog beter, laat deze liever gewoon in je portemonnee. Als je een relatie hebt krijgt je partner deze week een leuke meevaller waardoor jullie samen wellicht een iets luxere vakantie kunnen plannen dan verwacht. (Of iets anders leuks met dit extraatje kunnen doen.)

♓ VISSEN

Je hobby is je werk en je werk is je hobby. Kortom, wat je doet doe je met veel plezier. Je maakt zo’n positieve indruk dat iemand je spontaan een andere baan aanbiedt. Denk goed na voor je ‘ja’ zegt. Natuurlijk zijn er wel eens problemen binnen het bedrijf waar je werkt, maar vergeet niet dat je bij een andere werkgever geheid weer tegen andere problemen aanloopt. Ben je nog op zoek naar werk is dit hét moment om je helemaal een slag in de rondte te solliciteren.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!