Geldhoroscoop: Dit is een prima week voor Tweelingen om extra geld te verdienen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Van zaterdag 21 mei tot zaterdag 28 mei 2022

♈ RAM

21 maart – 19 april

Naast het feit dat hard werken loont, kun je deze week ook rekenen op een flinke portie mazzel. De kans is groot dat iemand je een extraatje toestopt, maar ook extra opdrachten, een bonus, een fijne belasting teruggave, toeslag of uitkering behoort tot de mogelijkheden. Ook via vrienden is er een leuk aanbod te verwachten. Ondanks dat je inkomen erop vooruit gaat, is het niet onverstandig om je uitgavepatroon een klein beetje bij te stellen. Je geeft soms iets te gemakkelijk geld uit.

♉ STIER

20 april – 20 mei

Je hebt de neiging te piekeren over je financiën en problemen te zien die er niet zijn en ook niet zullen komen. Dit is echt zonde van je tijd en energie. Je zult merken dat als je je meer bezighoudt met je werk en je zorgen loslaat, de dingen als vanzelf op hun plek vallen. Onverwacht zal er een oplossing komen voor iets waarover je tot voor kort nog met je handen in het haar zat.

♊ TWEELINGEN

21 mei – 20 juni

Niet alleen dankzij jouw eigen tomeloze inzet gaat je inkomen erop vooruit, ook je talenten dragen bij aan meer inkomsten. Dit is een prima week om (extra) geld te verdienen met de dingen waar je goed in bent. Of dit nu communiceren, schrijven, bloggen, vloggen of fotograferen is, door jezelf of een product op de juiste manier in beeld te brengen of aan te prijzen kun je een aardig centje bijverdienen. Door ergens op af te dingen ook trouwens!

♋ KREEFT

21 juni – 22 juli

Hoewel er geen problemen zijn op het gebied van werk, heb je zelf soms het gevoel dat er meer in zit dan dit. Dat je meer kunt of in elk geval meer zou willen of kunnen verdienen. Nu is het moment om te onderzoeken waar dit gevoel vandaan komt en je intuïtie te volgen bij het vinden van andere wegen. Zelfs als dit niet de meest voor de hand liggende paden zijn, zijn ze de moeite van het ontdekken waard.

♌ LEEUW

23 juli – 22 augustus

Als je nog studeert is dit een moment waarop je twijfels kunt krijgen en jezelf afvraagt of je wel op het juiste spoor zit. Natuurlijk is het nooit verstandig om ad hoc te stoppen met je opleiding, maar als deze twijfel vaker terug komt is het misschien wel een idee om even een pauze in te lassen of een gesprek aan te vragen met iemand die jou verder kan adviseren. Student-af? Ook in dat geval is het goed om even stil te staan bij wat je écht wilt.

♍ MAAGD

23 augustus – 22 september

Je carrière gaat als een speer. Misschien verwacht je dat dit ook te merken is aan je salaris, maar dat is helaas net niet het geval. Je ervaring, goede reputatie en aanzien gaan sneller dan het groeien van je inkomen. Maak je hierover geen zorgen, dit trekt mettertijd vanzelf wel bij. Wat nu vooral belangrijk is: pas je uiterlijk aan je succesvolle innerlijk aan. Een nieuwe coupe, mooie kleding (desnoods je eigen bedrijfskleding als je voor jezelf werkt) en eventueel een andere bril maken je look helemaal up-to-date.

♎ WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

Als je nog studeert gaat het leren je nu zeer goed en gemakkelijk af, waardoor je naast school meer tijd hebt om wat bij te verdienen. Wellicht heb je een leuke bijbaan en kun je nu wat extra uren inplannen? Werk je al fulltime, dan is er een vooruitgang in je carrière te verwachten. Je financiën daarentegen zijn helaas wat ingewikkeld. Veel uitgaven en weinig (extra) inkomsten. Er zit wel een leuk bedrag aan te komen, maar dit laat helaas nog even op zich wachten.

♏ SCHORPIOEN

23 oktober – 21 november

Als je voor jezelf werkt is dit het moment om na te denken of je de dingen alleen wilt (of kunt) blijven doen of dat het handig is om versterking te regelen. Personeel in dienst nemen of een freelancer inhuren? Denk goed na over de voor-en nadelen, maar neem wel een beslissing. Geen eigen baas? Je gaat als een trein en dit valt ook anderen op. Ben je ook nog single dan ontmoet je binnenkort iemand die goed bij kas zit.

♐ BOOGSCHUTTER

22 november – 21 december

Aangezien je er financieel momenteel iets minder goed voor staat en dit de komende tijd nog wel even zo blijft, is het belangrijk om van oude misstappen te leren, oude gedachtenpatronen los te laten en een nieuwe manier van budgetteren te gaan hanteren. Kennelijk is het nodig dat je de dingen anders gaat aanpakken. Vind je dit lastig, wees dan niet bang om advies te vragen aan iemand die je vertrouwt én verstand van zaken heeft.

♑ STEENBOK

22 december – 19 januari

Als je een relatie hebt kun je er vanuit gaan dat je geliefde nu een goede week heeft waar hij of zij extra geld verdient, een nieuwe (beter) betaalde baan vindt of op een andere manier financiële voorspoed kan verwachten. Vooral als jullie een gezamenlijke huishouding voeren is dit ook voor jou goed nieuws. Met jouw eigen cashflow is het ook gunstig gesteld, maar er zit wel een mindere periode aan te komen. Het is verstandig om hier nu alvast wat rekening mee te houden.

♒ WATERMAN

20 januari – 18 februari

Als je nog op zoek bent naar een baan is dit een goed moment om te solliciteren. Zijn er geen vacatures vrij die je interessant vindt? Trek dan de stoute schoenen aan, kijk voor welk bedrijf je graag zou willen werken en verstuur een open sollicitatie. Voeg een ijzersterk C.V. bij en de kans is groot dat je wordt uitgenodigd. Wat heb je te verliezen? Heb je al een baan, dan gaat alles zijn gangetje en zijn de financiën ook nog eens goed.

♓ VISSEN

19 februari – 20 maart

Financieel gaat het even niet zoals je graag zou willen. De inkomsten blijven hetzelfde en laten in sommige gevallen zelfs langer op zich wachten. Duurt het echt te lang voor je een bepaald bedrag overgemaakt krijgt, waag er dan gerust een mailtje of een belletje aan. Gelukkig is deze dip maar tijdelijk, binnen een paar weken komt alles weer op gang en gaat je inkomen er zelfs (wellicht blijvend) op vooruit.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!