Geldhoroscoop: Denk groot en leg de lat hoger, Tweelingen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

Zaterdag 17 september tot zaterdag 24 september 2022

♈ RAM

Je hebt het zo ontzettend druk op je werk dat je bijna niet kunt voorkomen dat je foutjes maakt of dingen vergeet. Vraag indien mogelijk om een paar extra handen en/of ogen zodat de taken beter verdeeld kunnen worden. Op het financiële vlak wil je iets kopen of (laten) doen waar niet iedereen even enthousiast over is. Trek je er vooral niets van aan. Het is jouw leven en vooral ook jouw geld.

♉ STIER

Houd er rekening mee dat je misschien wat uurtjes vrij moet nemen om privé zaken te regelen. Ook is de kans aanwezig dat je wegens griep, tandartsbezoek of andere omstandigheden van medische aard even moet verzuimen, waardoor je wat achter raakt met je werkzaamheden. Op financieel gebied kun je jezelf nu behoorlijk wat leuks veroorloven. Je aarzelt dan ook niet om je hemd eens flink uit je broek te laten hangen.

♊ TWEELINGEN

Wat werk betreft kun je best wat groter denken en ook vooral de lat wat hoger leggen. Wees niet te snel tevreden als je eigenlijk meer zou willen bereiken. Wanneer je echt iets graag wilt, is eigenlijk niets onmogelijk. Het is maar net wat je er zelf voor over hebt. Leef qua financiën niet bij de dag, maar denk vooruit. Misstappen die je nu maakt, zal je later niet meer goed kunnen maken.

♋ KREEFT

Een goede communicatie op de werkvloer is momenteel van groot belang. Hiermee kan een situatie verpest of gered worden, dus denk goed na voor je iets zegt. Uiteraard geldt dit ook voor je collega’s en/of eventuele cliënten. Op het financiële vlak voel je je al snel schuldig wanneer je iets moois voor jezelf koopt, terwijl je weet dat zoveel mensen het slechter hebben dan jij. Niet nodig, maar als het je erg dwars zit kun je wellicht iets doneren of iemand in je omgeving helpen?

♌ LEEUW

Op het werk is er sprake van vertraging waardoor je enthousiasme ver te zoeken is. Alles wat je onderneemt wordt gestagneerd door externe factoren waar je zelf helaas geen invloed op hebt. Is er nu echt helemaal niets te doen, kijk dan of het mogelijk is dat je iets eerder naar huis kunt. Daar is namelijk wél nog genoeg te doen. Qua financiën heeft iemand moeite met het terugbetalen van een lening die je hem of haar hebt gedaan. Tijd om samen tot een oplossing of compromis te komen.

♍ MAAGD

Ja’ zeggen is makkelijker dan je ook daadwerkelijk aan deze belofte houden. Check en dubbel check eerst je agenda voor je iets toezegt en bedenk je of je er überhaupt wel zin in hebt. Financiële problemen die je jezelf (deels) op de hals hebt gehaald, verdwijnen nu langzaam maar zeker naar de achtergrond. De meeste schade is ingehaald of op een andere manier opgelost. Hoogste tijd voor een schone lei en een nieuwe, betere aanpak.

♎ WEEGSCHAAL

Een probleem op het werk wordt opgelost doordat iemand toevallig een grapje of opmerking maakt die jou inspireert en op een idee brengt. Op financieel gebied kun je je nogal gefrustreerd voelen omdat niemand kennelijk interesse heeft in jouw plannen die echt wel potentie hebben om flink wat geld mee te verdienen. Helaas kun je niet alles alleen uitvoeren waardoor je toch verder zult moeten zoeken naar iemand die je kan en wil helpen.

♏ SCHORPIOEN

Op je werk heeft kennelijk niemand in de gaten waar het werkelijk om draait en ben jij de enige die bepaalde belangrijke details niet ontgaan. Als door jouw handelen een groot probleem wordt onderschept of andere narigheid wordt voorkomen, zit er heel misschien wel een beloning voor je in. Waak op financieel gebied voor een impulsieve aankoop die helaas een miskoop blijkt te zijn. Misschien dat je dit na het lezen van je horoscoop nog kunt voorkomen.

♐ BOOGSCHUTTER

Op de meest onverwachte momenten word je overvallen door de meest geweldige ideeën die je kunt gebruiken voor je werk. Vooral wanneer je volledig ontspannen bent en je gedachten even stil liggen, maak je hiermee ruimte voor nieuwe inspiratie. Hoewel je hard probeert te sparen is geld niet het enige dat belangrijk is om je dromen waar te maken. Zorg ook dat je de gun-factor en de goodwill van belangrijke personen krijgt en behoudt.

♑ STEENBOK

Op je werk heb je meer oog voor detail dan je collega’s. Hierdoor begrijp je beter waar het om gaat en reageer je sneller bij onverwachte gebeurtenissen. Je bent net iets meer betrokken dan de rest. Gelukkig is men zich hier ook van bewust en word je alertheid meer dan gewaardeerd. Financieel gezien is dit een goed moment om iets voor jezelf te beginnen. Ook al zul je er eerst flink voor moeten investeren, uiteindelijk pakt het in je voordeel uit.

♒ WATERMAN

Bekijk het op je werk per dag en maak je niet te druk om ‘later’. Op dit moment zijn de omstandigheden te onzeker om plannen te maken voor de langere termijn. Zorg gewoon dat je nu doet wat er van je verwacht wordt. Later doet nu niet ter zake. Wie dan leeft, wie dan zorgt. Financieel gezien is dit geen goede tijd om te investeren. Zeker niet als het een project betreft waar meerdere mensen aan deelnemen.

♓ VISSEN

Je zit boordevol goede ideeën die echt waardevol kunnen zijn voor het bedrijf. Blijf er niet mee rondlopen, maar maak een afspraak met je werkgever om een en ander rustig te bespreken. Werk desnoods een overzichtelijke presentatie uit. Op het financiële vlak doe je er verstandig aan om niet over geld te praten. Niet over je eigen vermogen en ook niet over dat van een ander. En je hoeft ook niet tegen iedereen te zeggen wat iets heeft gekost. Dit werkt deze week alleen maar in je nadeel.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!