Geldhoroscoop: Betaal achterstallige rekeningen en openstaande leningen, Schorpioen


Wat hebben de sterren voor jouw financiën in petto? Is het tijd om te spenden of te sparen? En welke financiële meevallers of tegenvallers kun je verwachten? Astroloog Nathalie vertelt het je.

♈ RAM

De werkdruk gaat omhoog, het is daarom belangrijk om voor dit moment geen nieuwe klussen aan te nemen voor je de oude hebt afgehandeld. Houd ook goed bij hoeveel uren je gewerkt hebt, zodat je dit aan het einde van de maand kunt controleren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je werkt in je eigen tijd. Ook met het oog op het betalen van je rekeningen doe je er verstandig aan deze te voldoen op volgorde van prioriteit. First things first!

♉ STIER

Maak je geen zorgen over je financiën. Dat er voorheen dingen niet helemaal goed zijn gegaan, wil niet zeggen dat het weer zal gebeuren. Zeker als je van je fouten hebt geleerd, kun je dit nu echt wel achter je laten. Het is beter om alert te blijven op de dingen die komen gaan zodat je je erop kunt voorbereiden. Raakt een bepaalde voorraad op, begint een apparaat te haperen? Schaf alvast weer wat nieuwe producten aan en zet wat geld opzij voor een eventuele reparatie. Qua werk ligt er iets nieuws voor je in het verschiet.

♊ TWEELINGEN

Iemand op de werkvloer is het niet met je eens en gaat tegen je tekeer. Gelukkig blijf je kalm en correct, maar irritant is het wel. Mogelijk is diegene gewoon een beetje jaloers. Je behaalt prachtige resultaten en je werkgever is dol op je. Als je tot de Tweelingen behoort die een bijbaan hebben, blijkt dat je hier minder geld mee verdient deze week. Het werk loopt iets achteruit, waardoor men ook minder vaak een beroep op je zal doen.

♋ KREEFT

Onenigheid op de werkvloer maakt dat je gaat twijfelen of je hier wel wilt blijven werken. Kijk het gewoon nog even aan, de kans is groot dat het allemaal weer overwaait. Qua financiën ben je momenteel wat impulsief en denk je niet goed na voor je iets koopt. Dit heeft als gevolg miskopen en/of een retourbeleid waar je niet blij van wordt. Vooral met online kleding is het goed nu wat selectiever te werk te gaan. Verder gaat het op financieel gebied eigenlijk wel heel erg lekker en kom je niets tekort.

♌ LEEUW

Als je op zoek bent naar ander werk zul je nu actief op zoek moeten gaan. Helaas is er niemand die aan je deur komt kloppen met de vraag of je voor hem of haar wilt werken. Toch zijn er genoeg bedrijven die nieuwe mensen kunnen gebruiken, dus zet een kop thee of koffie voor jezelf en ga alle banensites af. Heb je al werk, dan krijg je nu te maken met een collega die misbruik maakt van je goedheid en de kantjes eraf loopt. Aarzel niet om er gewoon iets van te zeggen.

♍ MAAGD

Als je voor jezelf werkt kun je nu helaas een daling in je inkomsten verwachten. Hoe vervelend ook, bedenk je dat boos of verdrietig worden niets verandert aan de situatie. Je kunt beter je energie steken in het vinden van extra of ander werk en daar een extraatje mee verdienen. Dat het niet jouw branche is, maakt verder niet uit. Werk is werk en geld is geld. Werk je in loondienst, is er onrust op de werkvloer te verwachten als één van je collega’s persoonlijke problemen blijkt te hebben. Maak zijn of haar probleem vooral niet het jouwe.

♎ WEEGSCHAAL

Dit wordt een mooie week voor je carrière. Als je al een stapje hoger wilde klimmen, krijg je hier nu de kans voor. Je talent, ervaring, loyaliteit en werkhouding worden eindelijk erkend en beloond met een zeer interessant aanbod dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Niet dat je dat zou willen trouwens, dit is precies waar je op hoopte. Uiteraard brengt het meer verantwoording met zich mee, maar zeker niets wat je niet aankunt. En natuurlijk gaat je inkomen er ook op vooruit.

♏ SCHORPIOEN

De vermoeidheid slaat toe. Hoewel je graag wat extra vrije dagen zou willen opnemen, is dit helaas niet mogelijk. Je dagen zijn op of het is gewoon te druk waardoor men je niet kan missen. Helaas Schorpioen, het is wat het is. Als klap op de vuurpijl is er ook nog eens onenigheid te verwachten op de werkvloer. Adem in, adem uit. Qua financiën zijn er gelukkig geen problemen te verwachten. Sterker nog, dit is een ideaal moment om openstaande leningen of achterstallige rekeningen te betalen.

♐ BOOGSCHUTTER

Hoewel men op je werk meer dan tevreden is over de resultaten die je boekt, kost het je moeite om alles te kunnen bolwerken. Het begint ’s morgens al tijdens het opstaan waarbij je amper je bed uit komt. En dan moet je nog de hele dag. Hoewel je een gezonde levensstijl probeert te hanteren is de kans groot dat je desondanks toch te weinig (goede) calorieën binnen krijgt. Even checken? Je financiën daarentegen zitten nog steeds in de lift, financieel ben je topfit!

♑ STEENBOK

Als je plannen hebt om ergens in te investeren, is dit een goed moment om je hierin te verdiepen en meteen ook de eerste stappen te zetten. Doe dit alleen als je werkelijk weet wat je doet of als iemand met verstand van zaken je helpt. Als dit het geval is loop je nu weinig kans op verlies, al is het natuurlijk altijd verstandig om een slag om de arm te houden en niet al te veel risico te nemen.

♒ WATERMAN

Net als je je zorgen begint te maken over hoe je deze maand rond moet breien, krijg je een leuke financiële meevaller waardoor het dreigende tekort in één keer wordt opgelost. Helaas geldt dat niet voor het gedoe op je werk, waardoor de sfeer momenteel tot onder het nulpunt daalt. Gelukkig maak je zelf geen deel uit van het geruzie, maar omdat het om je heen gebeurt word je er wel mee geconfronteerd. Zo min mogelijk mee bemoeien is de juiste manier om ermee om te gaan.

♓ VISSEN

Op je werk wordt iets naar buiten gebracht wat men eigenlijk onder de pet had willen houden. In hoeverre dit invloed heeft op jouw baan of je salaris is helaas nog niet bekend, hopelijk valt het mee! Heb je een relatie, dan is de kans groot dat je geliefde een onhandige vergissing heeft gemaakt op financieel gebied en dat jij hier indirect ook bij betrokken raakt. Niet dat er sprake is van een ramp, maar het levert wel de nodige woordenwisselingen op.


Nathalie Kriek is astroloog en tekstschrijver bij Open Kaart Producties
.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!