tiny house

Sanne geeft een rondleiding door haar tiny house: “Het is hier heerlijK!”

Sanne en haar vriend Thies wonen met hun hond in een tiny house. Renée mocht even komen gluren en bewonderde alle duurzame en besparende snufjes. Kijk je mee?

Stiekem is dit mijn droom. Wonen in een tiny house, bijna volledig zelfvoorzienend. Met misschien niet veel ruimte binnen, maar volop ruimte buiten. Nu onze kinderen nog klein zijn, vind ik het niet ideaal. Maar ooit, gaan we dit gewoon doen.

Ik keek mijn ogen uit toen ik bij Sanne op bezoek ging in haar tiny house. Niet alleen verwonderde ik me over hoeveel comfort je toch nog kwijt kunt in een huisje van 26 m2. Ze heeft bijvoorbeeld een keuken met alles erop en eraan.

Maar nog meer dan dat, keek ik mijn ogen uit toen ze alle technische en duurzame snufjes liet zien. Zo vangen ze regenwater op, waarmee ze douchen. Ze verwarmen het water met eigen energie. Telefoons en computers worden opgeladen met stroom van hun eigen zonnepanelen. Een riool-aansluiting hebben ze niet, en zoals je ziet en hoort in de video, verbaas ik me over de manier waarop ze dat hebben opgelost. Briljant!

Kijk je mee?

Laat je inspireren door het minimalistische en duurzame leven van Sanne.
En die zonnepanelen? Nadat ik ze bij haar zag, komen ze ook heel snel op ons dak.

Wil je meer weten over wat Sanne’s leven in een tiny house kost? Hier kun je meekijken in haar kasboekje.

Dit artikel is een samenwerking met a.s.r. De inhoud is voor 100% PorteRenee.

Dacht je aan iemand tijdens het lezen? Deel dit artikel dan met hem/haar.