a.s.r Vitality: geld verdienen door te bewegen. Kasper is fan!

Kasper zit nooit meer stil. Hij heeft namelijk een abonnement bij a.s.r. Vitality. Dat betekent dat je shoptegoed krijgt wanneer je beweegt. En dat tikt bij een actief leven lekker aan. Hij legt uit hoe het werkt.

Het begon allemaal tijdens een PorteRenee Podcast. Een van onze luisteraars stuurde een audio-berichtje met het advies om eens te kijken naar a.s.r. Vitality. Zij was reuze enthousiast en dat werkte aanstekelijk. Meteen die middag meldde ik me aan.  

Het draait om getallen

Het draait allemaal om getallen. Om punten, stappen, hartslagen per minuut en uiteindelijk om shoptegoed. Ik neem je stap voor stap mee. 

Elke week krijg je op maandag een nieuw beweegdoel in je app. Mijn doel is deze week om 800 punten te halen. Die punten krijg je door stappen te zetten of door te sporten. 


De app weet dat ik beweeg dankzij mijn horloge, in mijn geval een Fitbit. Dat horloge telt niet alleen mijn stappen, maar ook mijn hartslag wanneer ik sport. Die gegevens worden gesynchroniseerd met mijn telefoon.
 

Gisteren bijvoorbeeld ben ik lekker bezig geweest. Ik heb 200 punten verdiend, omdat ik meer dan 15.000 stappen zette op die dag. Ook haal ik heel wat punten dankzij mijn verhoogde hartslag, tijdens het springen op mijn minitrampoline.

Wanneer je je weekdoel behaalt, krijg je een tegoed. Dat tegoed kan je gebruiken voor één gratis product bij de drogisterij, je kunt het doneren aan een goed doel of je kunt het sparen. Want bij vier tegoeden kan je bijvoorbeeld een kortingsbon van €15 euro krijgen bij bol.com

Cadeautjes

Mijn bol.com spaartegoed begint aardig op te lopen. Ik gebruik het vooral voor cadeautjes. Zo gaf ik een zoon van een vriendin onlangs dit cadeautje. Het geven van dit cadeautje is een feestje. Helemaal omdat ik het betaald heb door te springen. Ik heb bewogen, werk aan een gezonder lijf en leven en ik maak iemand blij. Hoe leuk is dat?

Abonnement op a.s.r. Vitality

Wacht eens even? What’s the catch? Je moet wel lid zijn bij a.s.r. Vitality en je betaalt voor dat abonnement. Dit kost €3,50 per maand. Maar als je je weekdoel één keer in die maand haalt, dan heb je dat bedrag er al uit.

Ook kan je via a.s.r. Vitality je sporthorloge terug verdienen. Na twee jaar krijg je bij voldoende beweging je aankoopbedrag terug.

 

Maar het draait natuurlijk niet allemaal om geld. Het draait om de getallen, zoals ik eerder al schreef. Toch heb ik de belangrijkste getallen nog niet eens genoemd. Dat is mijn gewicht. Ik woog 88 kilo toen ik hiermee begon. Nu weeg ik 80 kilo. Zo’n acht kilo eraf: dat is voor mij persoonlijk onbetaalbaar. 

Dit verhaal is ook verschenen als podcast

Volg ons op Spotify en mis niks

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!