101 van mijn beste geldtips

Hard aan gewerkt en daar is ‘ie dan: het eerste PorteRenee ebook. Met daarin 101 van mijn beste geldtips. In 99 bladzijden breng ik je van ‘Ik snap niet waar mijn geld blijft’ naar ‘Alles valt op zijn plek.’

Zoals de meeste van jullie weten ben ik van ver gekomen. Een paar jaar geleden zat ik nog zo’n €40.000 in de schulden. Helemaal eigen schuld, trouwens. Te materialistisch, te weinig overzicht in wat ik verdiende en uitgaf en gewoon het algemene gevoel dat geld er niet toe deed. Toen ging er een knop om bij mij. Ik ging anders uitgeven, ik ging sparen, beleggen en vermogen opbouwen. Daardoor is het huis waar ik met mijn gezin in woon nu voor een groot deel afgelost. We hebben een overvolle spaarrekening en werken aan een financieel fijne toekomst door te beleggen. Ik krijg via allerlei kanalen vragen van jullie. Hoe gaat die knop om? Hoe hou je vol? Hoe bied je weerstand aan al die verleidingen in winkels en online? Maar ook: hoe bespaar ik op boodschappen? Hoe krijg ik mijn partner zover om mee te doen hieraan? En: hoe begin ik met beleggen?

Al jullie vragen hebben me geïnspireerd tot dit ebook.

Waarin ik in 101 geldtips geef die mij bij al deze zaken hielpen en jou hopelijk ook. Van inzicht krijgen in je uitgaven (WAT!? Geef ik zoveel geld uit aan boodschappen?!) tot uiteindelijk geld overhouden en dat gebruiken voor een gelukkiger leven. 

Ik gun het iedereen zo om geld een fijne rol in het leven te laten spelen. Niet meer het gevoel dat je er altijd te weinig van hebt. Maar eindelijk het gevoel van controle en overvloed. In dit ebook help ik je in 99 bladzijden en 27.000 woorden richting die nieuwe realiteit. Ook krijg je gratis een aantal downloadables, zoals een overzicht om je financiën in bij te houden en een barometer en spaarmuur om je spaarvorderingen in te tracken

“Geld gaat voor mij over de dingen die ik het allerbelangrijkst vind. Wat zijn die voor jou? Dromen die maar door je hoofd blijven spoken, maar die je met je huidige uitgavenpatroon nooit uit kunt laten komen. Misschien wil je minder werken of kiezen voor ander werk dat minder betaalt. Misschien droom je van een vakantiehuis in Frankrijk. Je wilt een studie volgen of je laten omscholen. Je wilt reizen, emigreren, scheiden, trouwen, verhuizen. Misschien wil je gewoon meer tijd aan tuinieren besteden en minder aan werk. Wat het ook is. Geld speelt vaak een rol. Dat kunnen we ontkennen, maar het is nu eenmaal zo. Door je lange en korte termijn doelen helder te hebben, weet je waarvoor je dit doet. Je weet waarom je omfietst naar een goedkopere supermarkt. Je weet waarom je minder vaak eten bestelt. Je weet waarom je niet iedere zaterdag meer gaat shoppen. Je levert een beetje in op wat je nu wilt, om te kunnen bereiken wat je uiteindelijk het allerliefst wilt. En je het meest gelukkig maakt.”

Je kunt dit ebook nu kopen voor €14,95. Je krijgt het na de aanschaf meteen op je telefoon, tablet of computer en je kunt aan de slag. Als je je echt verbindt aan het nemen van deze weg naar een rijk(er) leven, weet ik zeker dat je het bedrag dubbel en dwars terug verdient. Wat zeg ik? Dan zal je (financiele) leven er totaal anders uitzien. Meer zoals dat van mij: vrij en zorgeloos. En dat gun ik jullie allemaal.

In dit artikel kunnen affiliate-links staan.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Twitter

Volg ons ook op Instagram voor meer inspiratie, tips en tricks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan ook GRATIS het spelletje PoenPraat met de leukste geldvragen die je aan het denken zetten.

NIEUW: De PorteRenee app

Heb jij 'm al? Download de gratis app!